Thursday, 23 September 2010

Valmista, valmista!

Baktus on nyt valmis! Tai ollut jo ainakin viikon, mutta nyt vasta sain järkevämmän puoleisia kuvia siitä ja kuvat jopa tänne! Mutta huivista tuli ihana, aivan ihana!

Neuloin huivin siis normaalia isommilla puikoilla, ja siitä tuli ihanan pehmoinen. Voi olla, että tekeillä on pian toinenkin Baktus, pitsireunuksella, tiätty. :) Lankaa kyllä jäi ihan pikkuisen yli, joten ehkäpä siitä muuntuu kukkanen hiuksia tai takinpieltä koristamaan.

Sateen sattuessa huivia voi pitää myös päässä mummelityyliin, jottei kutrit kastu ja väri liukene pois sen siliän tien...

Lanka: Fire Lizard Studios, Joy
Puikot: 5,5 mm
Ohje Ravelryssa


Ja sitten parilapaset. Niistäkin tuli mielestäni aika ihanat, kirjailin lapaset vielä kihlaparin nimikirjaimilla. Tavallisetkin lapaset tein (ettei toisia käsiä palella), mutta niistä en nyt ottanut kuvaa, kun olivat niin tavalliset.

Lanka: SandnesGarn, Fritidsgarn
Puikot: 5 mm
Ohje Ravelryssa, mutta oikeastaan en kyllä sitä käyttänyt, vaan soveltelin vähäsen...

Syksy viilenee, illat pimenee huimalla vauhdilla, ja puut pudottaa lehtensä maahan. Pian onkin taas kiva kaivautua lehtikasoihin. Raitapaita on vielä puikoilla ja valmistuu toivottavasti ennen kuin alkaa olla tosi kylmät ilmat.

Eksyin eilen Vihreään vyyhtiin, ja sieltä tarttui ihanuuksia matkaan. Toivottavasti saan ne pian puikoille! Ohje vain on hukassa, juuri se lehti on tietenkin vähän kadoksissa. :)

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Onpa upea huivi. Tykkään kovasti väreistä.