Friday 12 March 2010

Mun bloggaamisesta ei ole pitkään aikaan tullut mitään. Ei niin mitään. Pitäisiköhän tämä paikka herättää henkiin? Ystävä kertoi, että pitäis.

No mistähän tässä aloittais? Niin paljon on jäänyt taas välistä.
Joulukuussa käytiin kaveriporukalla ihanassa Lontoossa, ja sieltä tarttui mukaan yksi ainokainen lankakerä! Niin ihanaisen väristä lankaa, että vaatii kyllä hieman hauduttelua ja mutustelua. Katsotaan, mitä siitä muotoutuu. Matkan tarkoitus olikin toki Eddie. :) Mutta sai myös tavata pari siellä suunnalla asuvaa ystävää ja uuttakin tuttavuutta, ja mukaan tarttui myös teetä ja rinkan täydeltä kirjoja - vielä kun olisi aikaa joskus lukea ne! Teet on kyllä kohta menny. Ihana lontoolainen elämys oli myös vege-Fish&Chips! Pubiruoka on sitten ihan parasta.


Mies sai helmikuussa synttärilahjaksi (pari vuotta sitten aloitetun?) Hogwarts-kaulaliinan! Lankana Novitan Tempo, 2 kerää punaista ja 2 kerää keltaista. Vaikutti ihan tyytyväiseltä. :)


Syksyllä aloitettu oma kaulaliina ehkä valmistuu kevääksi. Haaveissa on eräät ihanat siihen sopivat kengät... Mutta syksyllä aloitettu ihana villatakki valmistui - langat siis riittivätkin! Debbie Blissin ihanaa Donegal Aran Tweediä kun ei enää valmisteta. Onneksi vähän on vielä jemmassa... Kuvia tulossa tänne ja Ravelryyn jossain vaiheessa.

Lunta tulee vaan lisää, mutta eiköhän se kevätkin sieltä aikanaan ilmaannu. Onneksi on ihana auringonpaiste!


No comments: