Monday 23 June 2008

Juhannusflunssa

Paluu arkeen juhannuksen jälkeen. Yhä flunssassa, viime keskiviikosta asti. En siis mennyt töihin vaan jäin kotiin. Terveyskeskukseen lähtiessäni huomasin, että juhannus maalla oli tuonut mukanaan myös punkit, pohkeessa ja ylävatsassa. Tämä oli elämäni ensimmäinen punkkikokemus. Hurjaa!

Toivottavasti pikku Neiti M ei vaan ole saanut punkkeja, sillä heinä maistuu ja aurinkoa on kiva ottaa uudella pihalla. Ja välillä on hauskaa karkailla naapuriin..




Tosiaan, olen nyt siis kesätöissä, ja kiitos liksapäivän, sain viimein ostettua Hobboksista nämä kaksi ihanaa kirjaa, joista olen haaveillut kauan:





Ja hieman tämän jälkeen posti toi paketit Villihelmestä ja HelmiQ:sta, joista syntyivät nämä elämäni ensimmäiset itse tekemäni korvikset:


Nämä punaiset olivat kokeilukappaleet, ja kun hyvin meni (?), niin tein vielä nämä turkoosit äidille.

Näistä punaisista puolestaan tuli aika isot, mutta melkein sellaiset kuin olin suunnitellutkin. Pientä hienosäätöä ehkä kaipaisivat, mutta harjoitushan tekee mestarin. Ainakin yleensä.


Sadepäivänä on mukava sairastaa, saa rauhassa nautiskella teetä, näperrellä, katsella ulos sateeseen ja kuunnella Placebon Black Market Musicia..