Wednesday 23 December 2009

Joulutekeleitä

Taas se joulu kolkuttelee ovelle, aina niin salakavalasti. Suuret lahjasuunnitelmat kuivuivat vähän kasaan, mutta onneksi on olemassa viime hetken pikkunäperrykset.

Äiti saa tänä vuonna lahjaksi turkoosin rannekorun. Näitäkin helmiä on haudottu kätköissä pitkään oikeaa hetkeä odotellen.




Mutta piti sitä itsellekin tehdä jotain pientä kivaa..


Ulkona on niin kaunista, kun on tullut kerrankin tarpeeksi lunta jouluksi.


Mutta ei tämä lahjaprojekti vielä tähän loppunut, lisää myöhemmin!

Tuesday 1 December 2009

Kuljetettava muumitalo

Yksi ikuisuusprojekteistani on viimein valmis: sain lopulta hankittua sen termosmukin ja tehtyä sille päällisen. Lankana Novitan Puro (Kanervikko ja Ruska).


Sillä on myös lämmin huppu, joka aukeaa näin:



Huppua voi juodessa käyttää myös sormenlämmittimenä. Mielestäni termari lämmikkeineen näyttää värikkäältä muumitalolta. Tästä olisikin hauska tehdä ihan alkuperäisen muumitalon näköinen versio; täytynee pistää harkintaan vaikka joululahjaksi. Vaikka ihan itselle.. :)

Pitkästä aikaa

Voi kamala, mitä täällä on tapahtunut. Tai siis nimenomaan ei ole tapahtunut. Blogin päivittäminen on nyt ihan täysin jäänyt. Kotonakin odottaisi monen monta kuvaa, jotka pitäisi saada tänne. Ohhoh.

Tuntuu, että koko syksy on mennyt vain töitä tehdessä. Kesällä onneksi valmistuin ja kouluasioista ei tarvitse enää huolehtia - mutta joulu on tulossa ja se aiheuttaa pienen paniikin, en nimittäin ole aloittanut yhtäkään joululahjaa!

Yritän nyt ryhdistäytyä ja saada tännekin jotain aikaiseksi.